Vinwebinarier på nätet

Diskussion i 'Vin' startad av Cavan, 28 april 2020.

 1. Cavan

  Cavan Medlem

  Så här i tider av social distansering och droppsmitta kan en variant till vinprovningar vara de av det virtuella slaget. Kan tipsa om de webinar som den exklusiva mat- och vinklubben 67 Pall Mall i London tillhandahåller dagligen.
  På deras hemsida, www.67pallmall.com ligger såväl redan visade föreläsningar/provningar som kommande. I lördags höll Wink Lorch en bra genomgång av viner från Jura, hon återkommer nästa lördag för att prata om Savoie. Dagens avsnitt ägnas åt Felton Road. Seminarierna sänds i realtid, med möjlighet att ställa frågor. Andra ämnen är The future of Burgundy, Sherry mm mm.
  Det går att beställa provflaskor med de viner som testas, inte helt billigt, men ett intressant upplägg onekligen! Väl värt att kolla på för att täta några kunskapsluckor!
   
  Fredrik L, Michael_M0!, thunberg och 3 andra gillar detta.
 2. buteljen

  buteljen Medlem

  Man måste vara medlem i klubben för att beställa provflaskor. Och för att bli medlem så måste man rekommenderas av två medlemmar. De är dock på G att införa ett virtuellt medlemskap vad jag förstår, och då kan man beställa provflaskorna. Håller med om att det är fantastiska master classes att följa! Jane Ansons om Bordeaux har varit fantastiskt givande :). Även Jasper Morris har varit riktigt bra.
   
 3. Cavan

  Cavan Medlem

  Ja, med tanke på att deras årsmedlemsskap kostar 22 000 SEK är det bara att tacka och ta emot att webinarierna är gratis, än så länge!
   
  buteljen gillar detta.
 4. buteljen

  buteljen Medlem

  Overseas medlemskap är cirkus hälften tror jag, men det är ju rätt mycket penningar ändå. Speciellt nu när man inte kan åka dit :D. Ja hoppas de inte stramar åt så att webinarierna enbart blir för medlemmar ...
   
 5. Michael_M0!

  Michael_M0! Medlem

  Tack Cavan för att du delar med dig om detta!
   

Dela sidan