Vitlöks- och örtmarinerad lammfile, timjam, rosmarin typ provencalska örter!

Diskussion i 'Mat & Dryck, Restaurangbesök' startad av Bror, 27 mars 2015.

  1. Bror

    Bror Så lite plats, pengar och tid.. så mycket vin

    Timjam, rosmarin typ provencalska örter!
    Nån som har bra förslag på vin?
     
  2. chambertin

    chambertin Medlem

    Côte-Rôtie med lite ålder sitter fint.
    Har du inte tillgång till det så ta en Bandol.
    Mogen C9dP är kalas det med.
     
    Last edited: 27 mars 2015
    magnum gillar detta.
  3. Sörplarn

    Sörplarn Medlem

    Borde bli ett rhône vin, men nej jag tycker om spanjorer och om du grillar så?
    Mums nästan så man vill objuda sig själv in med en flaska som tack för maten.

    Flor de pingus, vilket är utmärkt till Lamm finns på bolaget till ett bra pris kontra utlandet. (97013)
    Är det prislappen så finns ett spanskt GR 2005 (12601) som låter maten dominera, "värsta" fall en toscanare Stielle 2000 (2220).
     
  4. Bror

    Bror Så lite plats, pengar och tid.. så mycket vin

    Tackar för tips. har mogen C9dP, Cotê-R vette tusan. ska kolla
     

Dela sidan