Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Webblansering 28 november

vintomas

Numera lågaktiv bloggare
Undrar förresten om de då klarar av att köra nästa webblansering redan 5 december? Där ska ju bl.a. några Selosse ska ingå enligt besked från MD: http://finewines.se/threads/t6-t7-lansering-2-december-2013.2378/#post-52760

Har fått intrycket att släppen hittills har schemalagts som tätast var 14:e dag. En webblansering ligger väl uppe i sju dagar, i den mån produkterna inte tar slut innan, som t.ex. på mindre än en sekund när det gäller DRC. Sedan presenteras nästa webblanserings produkter sju dagar innan, vilket innebär att 14 dagar mellan dem krävs för att inte två webblanseringar ska synas samtidigt. Varje produktrad har i och för sig ett eget tidsfönster angett, så frågan är om deras system klarar av överlappande webblanseringar och om de anser att detta funkar utan att förvirra folk. Att systemet/servrarna inte klarar anstormning av spritfantaster har vi redan märkt, och en annan gång var det väl en öl (Westvleeteren kanske?) som fick hela vyn att stå och blinka i min webbläsare, så det bjuder ju uppenbarligen på en del överraskningar som SB förmodligen inte räknat med.
 

Skrutt

Medlem
@vintomas,
OK, nu förstår jag vad du menar. Det blir en överlappning av köpbara och icke köpbara varor. Ja, det kan nog vara problematiskt nog. Rätt spännande faktiskt....
 
Toppen