Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

WineTrade den 27 april

WineTrade

head of stuff
Leverantör
Hej på er,

Vad roligt det ska bli att visa upp lite vin den 27e!

Vi är ute och reser för tillfället och kommer att återkomma närmare med fler viner, men de vi redan har bestämt är följande:

Pattes Loup Chablis AOC 2011
Pattes Loup Chablis 1er Cru 2011 (vilken återstår att se)
Jean Foillard MORGON Côte du Py 2011


Lite information om Winetrade hittar ni nedan. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer!

Klassiska och traditionella odlings- och produktionsmetoder är viktiga för att bevara det ursprungstypiska i vinet. Hantverksmässigt producerade viner med en stark karaktär är våra ledord när vi importerar vin. Vi efterfrågar alltid ekologiskt- och eller biodynamiskt arbete i vingården. För att få ett kvalitativt vin måste man behandla vingården och rankorna med stor respekt och försiktighet. För oss är det inte viktigt med certifikat, utan vi värderar ett långsiktigt helhetstänkande och en kvalitativ slutprodukt.

Vi gör stora satsningar på att hitta producenter som gör viner av hög kvalitet i nära samförstånd med natur, kultur och tradition.

Mvh,

WineTrade
 
Toppen