Hittade inget om älg. Har aldrig gjort gryta på djuret. Men har nu tinat kött som ser ut att vara grytbitar - någon som har tips på tillagning samt dryck?
SV: Älgtråden Oki, så får det bli - har dessvärre bara viner hemma som jag vill dricka : Är så dålig på att ha viner som är till matlagning, dumma mig.
SV: Älgtråden Stekt 0,5 kg grytbitar av älg i omgångar i baconfett Pepprat å saltat rejält Ned i järngryta Stekspad med vin och grädde ned i grytan Stekta charlottenlök och vitlök samt morötter ned i grytan I med lättcremefraiche, mer vin och grädde samt fryst bladspenat Lagerblad, krossade enbär (3 st), smulad svart trumpet & trattisar och hela färska champinjoner ned i röran tillsammans med hemgjord lammfond och älgfond Det puttrar - avsmakningen lovar gott!!! ;D Bordeaux fr Pessac i karaff och glas
SV: Älgtråden Ahh! Ja, det håller jag med om, men det var slut på den vanliga i den lilla butiken runt hörnet. Sjödin hade väl varit och handlat upp den