Akut dryckeshjälp sökes! Vin till dessert?

Diskussion i 'Mat & Dryck, Restaurangbesök' startad av Sjödin, 22 augusti 2008.

 1. Mysonoxen

  Mysonoxen Medlem

  SV: Akut dryckeshjälp sökes! Vin till dessert?

  Det är i alla fall dylika episoder i ens liv som gör att man verkligen vet att man har levat. :)
   
 2. R.P

  R.P Medlem

  SV: Akut dryckeshjälp sökes! Vin till dessert?

  Jag tycker mig se en viss tendens här...har du en fetish för att supa på tåg?? :D
   
 3. Jimmy Forsman

  Jimmy Forsman Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot.

  SV: Akut dryckeshjälp sökes! Vin till dessert?

  Njaeeee, I fallet ovan så skedde konsumtionen inte på tåget per se, utan mer i anknytning till transportmedlet ifråga.
   
 4. Sjödin

  Sjödin Joråsåatt...

  SV: Akut dryckeshjälp sökes! Vin till dessert?

  Oj, gamla minnen sköljer in över mig... Jag minns med förtvivlan när jag dejtade en tjej i Åkersberga. Jag var på firmafest och skulle komma hem till henne "senast vid 01-tiden".
  Jag gled in i hennes hall strax efter 12 följande eftermiddag. Vart jag varit? Jag hade åkt tåg... Jag lyckades ta sista tåget till ändhållplats på en annan linje, fick inte tag i taxi och tillbringade natten på en parkbänk i Kårsta. På morgonen försökte jag på nytt åka hem till henne, men slocknade återigen på tåget och åkte fram och åter till stan några vändor innan jag slutligen lyckades pricka in en gnutta vakenhet i exakt det ögonblick tåget angjorde Åkersberga... 11 timmars försening var inte heeeelt enkel att förklara kan jag upplysa om.
   
 5. R.P

  R.P Medlem

  SV: Akut dryckeshjälp sökes! Vin till dessert?

  Ok, jag har också en mindre trevlig pendeltågsupplevelse på fyllan, måste vara nästan 10 år sen. Firmafest i stan, lyckades komma med sista tåget till Haninge, det går också till Nynäshamn. Somnade självklart och väktes av väktarna i Nynäshamn vid tvåtiden, första tåg tillbaka skulle gå vid sex på morgonen. Kan tillägga att det var vinter och riktigt kallt, stod där och höll på att frysa ihjäl i mina myggjagare och tunna kavaj. Som tur var så gick det en timme senare en nattbuss från Nynäshamn tillbaka till Haninge. Försökte hålla värmen tills bussen kom, somnar naturligtvis igen och vaknar i Tungelsta...som tur var så fick jag skjuts hem av den snälla busschauffören som skulle köra tillbaka bussen till garaget...jag är glad att man idag alltid kan ta taxi och slipper dom kummunala sätten att ta sig hem på fyllan.
   

Dela sidan