Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Champagne årgång 2008

Johpe

Medlem
Ja. Är långsamt på väg till Sverige (allmänna leveransproblem). Importören Lively Wines förhandlar med SB om pris och antal. Riktpris 1600 kr och min gissning är att Louis släpps i höst eller kanske i decembersläppet som brukar vara lite extra kryddat när det gäller champis.
Nice, är det så långt bort hinner man köpa några online först (om de inte säljer slut direkt på alla håll o kanter, vet inte hur stor volym som produceras).
 

Vingubben

Medlem
7D0B7D02-C0F2-42A2-B5EC-4BCB16C4A6DF.png


Envie de Champagne har fått in Selosse 2008 så det är bara att beställa.:mad:
 

Mexikanaren

Medlem
På tal om Dompa Rosé, finns det någon här som provat och tyckt det är rimliga pengar att punga ut med cirka 3.500 för en flaska med dompa rosé?

Bara druckit deras vita champagne förut som ligger på cirka 1/2 priset, men halvt sugen på att plocka hem någon/några flaskor när de kommer in så ville höra lite åsikter.

Ska även ut och flyga om några veckor (från Landvetter däremot) men ska hålla koll på om jag ser några dompa där)
 
Last edited:

Martinski

Medlem
Hur var den jämfört med andra 08or du druckit? Är den värd tio gånger mer än en Dompa 08?
Jag tycker den verkar löjligt dyr. När jag drack någon selosse på Frantzen gillade jag inte stilen nämnvärt direkt.

Hur är Selosse stilen? För mig det är en oxidativ stil?
 

Martinski

Medlem
Jag vet inte alls vad det kallas men låångt ifrån olika krug som jag drack. Den var mer mörk och egen i smaken.

Jag vill gärna pröva Selosse någon gång men det är väldigt inhumana priser. För den pengen så hade jag nog dessutom köpt typ en VVF eller clos du mesnil eller så. Om vi snackar upp emot 10 tusen.
 
Toppen