En&annan
Medlem
Hej,
Sökte lite, men hittade inget matnyttigt kring detta ämne.
Min fråga gäller hur champagne (eller även andra viner också) från Finlandsbåtar står sig? Har ögnat igenom bl.a NGLIs sortiment vad gäller just champagne och de har en hel del intressanta saker (ganska gamla). Frågan är ju då hur dessa viner mår efter att ha åkt runt på Östersjön ett bra tag (?) och i rumstemperatur (?)? Nån som vet hur det förhåller sig? Ligger de kanske i vinkyl på båten? T.ex. en Krug Rosé vore ju synd att köpa efter 5 år i rumstemperatur på böljan...
Sökte lite, men hittade inget matnyttigt kring detta ämne.
Min fråga gäller hur champagne (eller även andra viner också) från Finlandsbåtar står sig? Har ögnat igenom bl.a NGLIs sortiment vad gäller just champagne och de har en hel del intressanta saker (ganska gamla). Frågan är ju då hur dessa viner mår efter att ha åkt runt på Östersjön ett bra tag (?) och i rumstemperatur (?)? Nån som vet hur det förhåller sig? Ligger de kanske i vinkyl på båten? T.ex. en Krug Rosé vore ju synd att köpa efter 5 år i rumstemperatur på böljan...