Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Deals

Finewinedude

#normaltklickandepåwebblansering2022
Cervera har en fin drive på ett fyrapack av Riedel Veritas Cabernet/Merlot. Med rabattkoden BLACK kommer man ner på 750 spänn, eller 187 kr glaset. Släng in Cerveras glasgaranti så räckte det iaf för att få mig på kroken.

https://www.cervera.se/produkt/riedel-veritas-cabernet-merlot-4-for-3-265-ar

Nu har ju inte Riedel själva glasgaranti, men priset är inte långt ifrån Riedels egna ordinarie-pris för paketet (78€ med fri frakt över 150€). Så ska man köpa en del Riedel och det inte är en drive på de kan det vara värt att spana in Riedels egna hemsida! ;)
 

Robbes

Medlem
Fick mail från Budbreak man kan beställa både Favia och George Wine Company, kanske inga reapriser, men svåra viner att få tag på i Sverige :)
 
Last edited:

rs14

Medlem
Om man är sugen på bra C9dP så har Tryffelsvinet nyligen sänkt priset på Domaine Roger Perrin’s toppvin ’Vielles Vignes Reserve’ 2016 från 475 till 399 kr. Har inte provat 2016 men några tidigare årgångar har varit grymt bra.
 
Toppen