Tänkte ha en middagsbjudning om ett par helger och funderar lite över drickat till huvudrätten - som inte är spikad än men som det ser ut nu så lutar det åt parmainlindade oxfilémedaljonger, ugnsgratinerad pressad potatis samt svampsallad till huvudrätt.
Det finns förstås mycket rött och gott, kraftigt att dricka som passar som handen i hansken men någonstans innerst inne skulle jag vilja köra en 3:a Champagne, rakt igenom, för-, huvud- och efterrätt.
Finns det överhuvudtaget en chans att komma undan med Champagne till oxfilén?
Begränsar mig till NV av "ekonomiska skäl".
Det finns förstås mycket rött och gott, kraftigt att dricka som passar som handen i hansken men någonstans innerst inne skulle jag vilja köra en 3:a Champagne, rakt igenom, för-, huvud- och efterrätt.
Finns det överhuvudtaget en chans att komma undan med Champagne till oxfilén?
Begränsar mig till NV av "ekonomiska skäl".