Hej alla.
Jag har extrem beslutsångest inför en kommande middag som jag håller. Det jag inte klarar av är att bestämma vilket vin jag ska välja till huvudrätten. Den består av helgrillad oxfilé med potatiskaka (parmesan, baconlindad) och smörstekt savoykål (ev några kantareller också). Jag har kommit fram till följande tre områden:
Barolo
Brunello
Chateaneuf-du-pape
Jag personligen hade nog valt en Brunello eller Barolo men då blir frågan, ungt eller med lite mognad? Funkar exempelvis Massolino 2011 (den årgången av Barolos har visat sig vara drickbara redan nu)?
Hjälp!!! Ta beslutet åt mig
Jag har extrem beslutsångest inför en kommande middag som jag håller. Det jag inte klarar av är att bestämma vilket vin jag ska välja till huvudrätten. Den består av helgrillad oxfilé med potatiskaka (parmesan, baconlindad) och smörstekt savoykål (ev några kantareller också). Jag har kommit fram till följande tre områden:
Barolo
Brunello
Chateaneuf-du-pape
Jag personligen hade nog valt en Brunello eller Barolo men då blir frågan, ungt eller med lite mognad? Funkar exempelvis Massolino 2011 (den årgången av Barolos har visat sig vara drickbara redan nu)?
Hjälp!!! Ta beslutet åt mig
