This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!
Jag drack Erik Lallerstedt Champagne idag på Eriks Bakficka. Är det samma sak som Diebolt-Vallois Tradition? Det stod i alla fall Diebolt-Vallois på flaskan.
Min flickvän tyckte att den var jättegod, jag tyckte att den var OK.
Jag drack Erik Lallerstedt Champagne idag på Eriks Bakficka. Är det samma sak som Diebolt-Vallois Tradition? Det stod i alla fall Diebolt-Vallois på flaskan.
Min flickvän tyckte att den var jättegod, jag tyckte att den var OK.
Då måste jag snarast ta mig dit. Under Restaurang Eriks sista tid då Pontus skötte ruljansen hade de strukit den och inte ens kyparen visste vad jag snackade om då jag frågade efter Kolapajen.
Skam att säga har jag bara ätit på gamla Eriks (både hus och båt), Gondolen och det saligen avsomnade Pica Pica av hans restauranger, men nu ska jag masa mig till bakfickan.
Då måste jag snarast ta mig dit. Under Restaurang Eriks sista tid då Pontus skötte ruljansen hade de strukit den och inte ens kyparen visste vad jag snackade om då jag frågade efter Kolapajen.