Mattias Schyberg
Administratör
Jag är tokig i råbiff. Det är något primalt med att smaska i sig rått kött, det är så det vattnas i munnen bara jag tänker på det. Jag har såklart inte testat precis alla varianter av råbiff som erbjuds i stan, då jag inte varit på alla restauranger ännu, men så fort jag ser rätten på menyn så bara måste jag testa den, vilket innebär att en hel del råbiff har avverkats genom åren...
Dagens lunch avnjöts på Restaurang Kometen som ligger centralt i Göteborg. Har enbart ätit lunch här och det är alltid råbiffen jag äter, så övrig mat kan jag inte uttala mig om särskilt väl. Råbiffen är dock fullkomligt fantastisk. Enkel och klassisk, men med en liten tvist med anjovis, löjrom, "senapssås" och fantastiska "potatischips". MUMS! Till maten serverades ett lätt rödvin från Toscana av okänt slag (tog ingen notis, enkelt rödtjut var det i alla fall). Vin och mat fungerade utmärkt, men visst hade det varit roligare med ett intressantare vin.
Dagens lunch avnjöts på Restaurang Kometen som ligger centralt i Göteborg. Har enbart ätit lunch här och det är alltid råbiffen jag äter, så övrig mat kan jag inte uttala mig om särskilt väl. Råbiffen är dock fullkomligt fantastisk. Enkel och klassisk, men med en liten tvist med anjovis, löjrom, "senapssås" och fantastiska "potatischips". MUMS! Till maten serverades ett lätt rödvin från Toscana av okänt slag (tog ingen notis, enkelt rödtjut var det i alla fall). Vin och mat fungerade utmärkt, men visst hade det varit roligare med ett intressantare vin.