Jimmy Forsman
I det stora hela tämligen meh...
Idag beslutade jag mig för att vänta med att åka hem till underbara Solna tills gnagarna och djurgårdarna försvunnit ur vägen och styrde därför kosan mot Sturehof för en liten middag.
Dagen till ära så blev det en halv skagen till förrätt, tätt följd av en fantastisk helstekt spätta med kapris, kokta rödbetor, brynt smör och kokt potatis. Till detta så blev det två glas chablis. Helt perfekt, det kan även ha varit den bästa fiskrätten jag fått på Sturehof på väldigt länge.
Sjukt nöjd!
//Krug
Dagen till ära så blev det en halv skagen till förrätt, tätt följd av en fantastisk helstekt spätta med kapris, kokta rödbetor, brynt smör och kokt potatis. Till detta så blev det två glas chablis. Helt perfekt, det kan även ha varit den bästa fiskrätten jag fått på Sturehof på väldigt länge.
Sjukt nöjd!
//Krug