Ny teknisk ansvarig på forumet!

Diskussion i 'Nyheter och förändringar' startad av Mattias Schyberg, 24 augusti 2017.

 1. thunberg

  thunberg Flaskfantast Moderator

  Känns som man är i trygga händer nu!
   
  MagnusH70 och Mattias Schyberg gillar detta.
 2. Pontus

  Pontus Medlem

  Min mobil klagar på certifikatet då och då. Är det bara hos mig? Upplever även att det går en del långsammare efter bytet till https, kanske inte helt oväntat?
   
  Trydebull gillar detta.
 3. Trydebull

  Trydebull Medlem

  Håller med. Dock är det intermittent. Det hjälpte inte med uppdatering av mjukvara på min mobil så det borde vara något med certifikatet som fortfarande inte är helt i sin ordning?
   
 4. Daniel B

  Daniel B IT- & dryckesnörd Tekniskt ansvarig

  All trafik som kommer från användare är krypterad, dock har vi fortfarande interna anrop i forummjukvaran som kör via icke-SSL fortfarande. Jag håller på att uppdatera så att vi ska få full grön bock!

  Gällandes att forumet upplevs som långsamt kan jag inte svara på varför det blivit så. Vi har bytt plattform hos vår leverantör för att möjliggöra SSL (ja, många webbhotell ligger fortfarande efter i sina tekniska plattformar) så det kan bero på det. Själva SSL-anslutningen ska inte påverka märkbart för gemene användare.
   
 5. Trydebull

  Trydebull Medlem

  Önskemål: Under konversationer kommer inläggen tidsmässigt alltid så att äldsta inlägget latent ligger överst. Går det att ändra så att nyast hamnar överst? I längre konversationer blir det mycket scrollande....
   
  petterkalle gillar detta.
 6. petterkalle

  petterkalle I rescued some wine. It was trapped in a bottle.

  Det där är våldsamt irriterande! Mycket bra förslag att nya inlägg hamnar överst. Det borde väl kunna ordnas?
   

Dela sidan