Nysläppet

Diskussion i 'Vin' startad av lepatrik, 3 mars 2008.

 1. lepatrik

  lepatrik Medlem

  Lördag 1 mars. Alarmklockan är satt att ringa kl 0600...

  Klockan 13 kommer en man in med rufsigt hår och inser till sin stora förfäran att Clos de Papes såldes slut 5 minuter tidigare.

  I vredesmod slänger han ner ett par Castello di Brollio att koka spagetti i.

  En minst sagt medioker sushi på nybrogatan och årets oväder bättrar inte på humöret.

  Först efter en godkänd caffè macchiato i hallen återfår personen något som kan bäst beskrivs som någon vag form av livsglädje.

  Nu väntas spänt en ny månad med chans till nya erövringar och gastronomiska upplevelser.

  Hur gick lördagssläppet för er?
   
 2. Jimmy Forsman

  Jimmy Forsman Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot.

  SV: Nysläppet

  Då dörrara öppnades så stod jag på en vinpinad hoppbacke på Lidingö medans Svensexans medelpunkt vägrade att hoppa backhoppning ned i vattnet. Efter en timme av underkylt regn och snålblåst så slängde vi i fanstyget och åkte iväg och spelade paintball. I lika miserabelt väder...

  Inget gott fick jag på morgonen. Även om jag ständigt påmindes om bolaget genom att vädret var lika kallt som Anitras hjärta.
   
 3. Keen

  Keen slan

  SV: Nysläppet

  Lördagen spenderades i nåt slags bakfylletillstånd så att gå till systemet var inget som lockade. Snarare skulle ångesten över fredagens ekonomiförstöring kopplat med spritångest leda till nåt slags självmordsförsök på regeringsgatan.

  Ångesten avtog dock under kvällen då en kompis tog sig an att köpa 2 kg kalvfilé på hallen som bankades ut och gjordes till schnitzel cordon bleu av välvillig personal i sagda anrättning.
   

Dela sidan