Mattias Schyberg
Administratör
Sitter på balkongen i den härliga försommarvärmen och surfar runt. Tittade till Livets Goda och fann denna artikel:
http://www.livetsgoda.se/artikel/artikel.asp?Meny=Sok&ArtikelId=6038#.U3ialKYazCQ
Det lär ju inte vara någon hemlighet att italienska viner säljer som smör i Sverige. Kan detta vara ytterligare ett försök att skräddarsy ett vin specifikt för den svenska marknaden och vilka blir då de goda råden, det borde vi väl veta vid detta laget?
![Ängel :ängel: :ängel:](/styles/default/xenforo/smilies/extra/angelic.png)
http://www.livetsgoda.se/artikel/artikel.asp?Meny=Sok&ArtikelId=6038#.U3ialKYazCQ
Det lär ju inte vara någon hemlighet att italienska viner säljer som smör i Sverige. Kan detta vara ytterligare ett försök att skräddarsy ett vin specifikt för den svenska marknaden och vilka blir då de goda råden, det borde vi väl veta vid detta laget?
- Maximerat sockerinnehåll och torkningsgrad på druvorna.
- Ett passande namn som är på gränsen till varumärkesintrång, något med koppling till Amarone, Ripasso, Passito, Apassimento och gärna några till, typ: "Barone Riscasoli il passo di amore"
- Goto bullet point one
![Ängel :ängel: :ängel:](/styles/default/xenforo/smilies/extra/angelic.png)