Mattias Schyberg
Administratör
Sitter på balkongen i den härliga försommarvärmen och surfar runt. Tittade till Livets Goda och fann denna artikel:
http://www.livetsgoda.se/artikel/artikel.asp?Meny=Sok&ArtikelId=6038#.U3ialKYazCQ
Det lär ju inte vara någon hemlighet att italienska viner säljer som smör i Sverige. Kan detta vara ytterligare ett försök att skräddarsy ett vin specifikt för den svenska marknaden och vilka blir då de goda råden, det borde vi väl veta vid detta laget?
http://www.livetsgoda.se/artikel/artikel.asp?Meny=Sok&ArtikelId=6038#.U3ialKYazCQ
Det lär ju inte vara någon hemlighet att italienska viner säljer som smör i Sverige. Kan detta vara ytterligare ett försök att skräddarsy ett vin specifikt för den svenska marknaden och vilka blir då de goda råden, det borde vi väl veta vid detta laget?
- Maximerat sockerinnehåll och torkningsgrad på druvorna.
- Ett passande namn som är på gränsen till varumärkesintrång, något med koppling till Amarone, Ripasso, Passito, Apassimento och gärna några till, typ: "Barone Riscasoli il passo di amore"
- Goto bullet point one