Skottland

Diskussion i 'Resor' startad av Darth Angelus, 5 oktober 2013.

 1. Darth Angelus

  Darth Angelus Medlem

  Som titeln antyder befinner jag mig för närvarande i de nordligare delarna av den brittiska ön, och kör runt på egen hand. Jag har varit hemifrån ett ganska bra tag, i snart en månad, faktiskt. Vänsterkörningen är inte så jobbig som man kan tro, men däremot lämnar vägarna ibland en del i övrigt att önska (en väggren på mer än fem centimeter plus bredare körfält), men man vänjer sig.
  Här finns ganska mycket att se, fast kanske inte rörande det här forumets huvudämne, troligen eftersom det är lite för avlägset för att riktigt fina viner skall finnas tillgängligt, och kanske inte har landets största koncentration av rikedom, heller.
  Dock så tillverkas det ju rikligt med whisky i de här trakterna, om man (som jag) gillar det. Jag har varit på besök på tre destillerier sammanlagt, The Glenlivet och Glenfiddich på Speyside igår, och Talisker på Isle of Skye på lördagen för en vecka sedan.


  Men, är det någon som har erfarenhet av att ha rest i Skottland? Finns det någon bra krog, kanske i Edinburgh eller välsorterad vinbutik, eller får man leta efter sådant i sydligare orter på ön?
   
 2. Anders Landström

  Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

  SV: Skottland

  Var ett tag sedan jag var där men skrev om det i denna tråd : http://www.finewines.se/resor/vinbutike ... edinburgh/
   
 3. Darth Angelus

  Darth Angelus Medlem

Dela sidan