Sommardricka!

Diskussion i 'Destillat & Öl' startad av Jimmy Forsman, 16 maj 2016.

 1. Elvis

  Elvis Medlem

  Campari och apelsinjuice är inte dumt när det är varmt ute.
   
  Bastardo gillar detta.
 2. Bastardo

  Bastardo Medlem

  Mmm, det mesta med Campari är gott! Finns många fina drinkar man kan göra med Campari. Negroni är kanske mest känd, men inget som man dricker mycket av … ;)
   
 3. Jimmy Forsman

  Jimmy Forsman Missförstått geni. Gravt blygsam. Despot. Administratör

  Har aldrig grejat Campari. På tok för bittert för mig. Lite trist, hade verkligen velat gilla det.
   
  Bastardo gillar detta.
 4. Bastardo

  Bastardo Medlem

  Don’t you worry ’bout a thing, Jimmy. Jag är bergsäker att inte ens värsta alkisar gillar precis allting de dricker. (FAST de kan svälja nog det mesta som finns.) Det vore näst intill omöjligt för en människa, som har mycket sofistikerad smaksinne, att tycka om allt i dryckesvägen. Jag gör det definitivt inte! (UTAN att påstå, att jag har så god smaksinne alls. Jag är realist!)
  Brukar mycket sällan att dricka större mängder ren sprit, utan jag föredrar diverse blandningar. Har väldigt många böcker om cocktails & drinkar och mycket information på min dator också.
  I går, när jag fick hem min beställning provade jag en drink, som jag tror inte ha provat förut: gin + Dubonnet + tonic water. Hur läskande gott som helst! (Gin var Broker’s 47% variant. (A giant killer, om ni frågar mig! Kostar som vanlig gin men håller premium kvalitet. Sanna mina ord. Ett märke för en kännare.)
   

Dela sidan