SUPRA
Bäst
Fick höra det här på en Champagneprovning, en fransman som sa att om man inte drack upp hela skumpan kunde man stoppa ner en sked i flaska och låta den hänga så skulle
den konservera sig mycket bättre. Tydligen skulle detta fungera för 1-3 dagar.
Vi fick också Champagne-hattar för att tillsuta flaskorna med, vilket har fungerat mycket bra. Tyvärr passar inte hatten alla flaskor.
Men åter till frågan, vad tror ni om idén att stoppa ner en sked? Det blir ju inte precis lufttätt om man säger så, men det kanske är någon annan för mig hemlig process som uppstår?
den konservera sig mycket bättre. Tydligen skulle detta fungera för 1-3 dagar.
Vi fick också Champagne-hattar för att tillsuta flaskorna med, vilket har fungerat mycket bra. Tyvärr passar inte hatten alla flaskor.
Men åter till frågan, vad tror ni om idén att stoppa ner en sked? Det blir ju inte precis lufttätt om man säger så, men det kanske är någon annan för mig hemlig process som uppstår?