SUPRA
Bäst
SV: Tråden om restauranger där man fortfarande får bra mat och god service
F12 - har aldrig varit där tidigare och visste inte riktigt vad det var.
Nu vet jag bättre. Väldigt bra service och trevlig miljö. Njöt av att småtitta på hur effektiv de arbetade.
Maten: Vi tog en mindre avsmakningsmeny inkl. viner, detta då vi hade en tid att passa. Dock ingen stress, vi satt ner i över 2.5 timmar.
Highs and lows måste jag säga. Hittar tyvärr inte min minneslapp men en rätt var gudomlig, nämligen stekt anklever. Jag tog en repris på den, något jag inte ångrar.
Dock bytte jag ut vinet andra gången och det blev SÅ mycket bättre. De serverade den tillsammans men dansk äppelcider vilket jag inte tycker passade alls.
Ingen av rätterna var dåliga, men många saknade "det där". Jo, efterrätten var ingen höjdare.
Tror kalaset gick på 4.500 kr för 2.
Slutsats: Överlag serveras det bra mat på svenska "stjärnkrogar", men precis som på Mattias Dahlgren så fular F12 in en massa "billiga" viner.
Överlag är det ungt eller mycket ungt (2009, 2010).
Det blir inte bra! Frågan är vart det känns mest, min gom eller krögarens plånbok? Önskar att de kunde höja dryckesnivån och sluta med öler och cider såvida en sådan dryck verkligen behövs för att höja maten.
F12 - har aldrig varit där tidigare och visste inte riktigt vad det var.
Nu vet jag bättre. Väldigt bra service och trevlig miljö. Njöt av att småtitta på hur effektiv de arbetade.
Maten: Vi tog en mindre avsmakningsmeny inkl. viner, detta då vi hade en tid att passa. Dock ingen stress, vi satt ner i över 2.5 timmar.
Highs and lows måste jag säga. Hittar tyvärr inte min minneslapp men en rätt var gudomlig, nämligen stekt anklever. Jag tog en repris på den, något jag inte ångrar.
Dock bytte jag ut vinet andra gången och det blev SÅ mycket bättre. De serverade den tillsammans men dansk äppelcider vilket jag inte tycker passade alls.
Ingen av rätterna var dåliga, men många saknade "det där". Jo, efterrätten var ingen höjdare.
Tror kalaset gick på 4.500 kr för 2.
Slutsats: Överlag serveras det bra mat på svenska "stjärnkrogar", men precis som på Mattias Dahlgren så fular F12 in en massa "billiga" viner.
Överlag är det ungt eller mycket ungt (2009, 2010).
Det blir inte bra! Frågan är vart det känns mest, min gom eller krögarens plånbok? Önskar att de kunde höja dryckesnivån och sluta med öler och cider såvida en sådan dryck verkligen behövs för att höja maten.