This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!
Om du med mineralitet och terroir syftar på kartig syra så är jag med dig, men annars är ju socker en smakbärare som snarare tar fram smaker/aromer än det motsatta (så länge inte balansen blir skev). Det är visserligen också ett bra sätt att dölja eventuella skavanker i druvmaterialet, men det är nog mer av slaget att det värsta i ett sämre vin mildras, knappast att ett mediokert vin plötsligt blir bra.
Det är visserligen också ett bra sätt att dölja eventuella skavanker i druvmaterialet, men det är nog mer av slaget att det värsta i ett sämre vin mildras, knappast att ett mediokert vin plötsligt blir bra.