Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Små partier 6 november 2015

Pessoa

Medlem
Joguet (fanns bara 7 kvar) och Pichler-Krutzler Grüner Veltliner Klostersatz 2014 som började säljas i måndags.
 

LeChat

Medlem
Köpte 1 st 2000 R. Dumont Blanc de Noirs och 3 st 2010 Barolo Bric del fiasc. 2004 Il Provinciale och 2008 Vincent Joudart var slut.
 
Trådskapare
Mattias Schyberg

Mattias Schyberg

Administratör
Månadens bubbel var såklart slut och likaså Joguet på Nordstan i götet. Fan, börjar vi ramla tillbaka till hur det brukade vara förr när man behövde köa för att komma över det man vill ha? Ett tydligt tecken på att det släpps för lite intressant och de få som släpps vill alla komma över. :confused:

Nåväl, kvällen blev räddad av två vin på tips från er. :)

Parmesan köptes som tilltugg till det uteblivna bubblet, men nu får det ätas till Paraschos istället. Det blir intressant. Bourgognen öppnas till en köttbit lite senare oavsett hur optimal kombo det är...

image.jpg
 

Håkan

Medlem
Bourgognen öppnas till en köttbit lite senare oavsett hur optimal kombo det är...

Visa bifogad bild 5410
Bourgogne och kött är en utmärkt kombo. Burgundisk köttgryta har ju liksom uppkommit där:) Och ung Chevillon kan nog behöva nåt ordentligt som tyglar den. Har nog provat Bourgogne till allt man kan tänka sig kan passa till vin utom kokt fisk och i princip aldrig blivit besviken även om självklart det finns favoriter.
 
Trådskapare
Mattias Schyberg

Mattias Schyberg

Administratör
Bourgogne och kött är en utmärkt kombo. Burgundisk köttgryta har ju liksom uppkommit där:) Och ung Chevillon kan nog behöva nåt ordentligt som tyglar den. Har nog provat Bourgogne till allt man kan tänka sig kan passa till vin utom kokt fisk och i princip aldrig blivit besviken även om självklart det finns favoriter.
För en gångs skull är vi väldigt överens. Det känns skönt på något vis. :)
 

gece

Man vänjer sig.
Nåväl, kvällen blev räddad av två vin på tips från er. :)

Parmesan köptes som tilltugg till det uteblivna bubblet, men nu får det ätas till Paraschos istället. Det blir intressant.
Ja, vi får se om du fortfarande tycker att kvällen blev räddad av tipset om Paraschos efter att du druckit det. Men jo, intressant blir det nog ;)
 
Toppen