This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!
Hej!
Mitt namn är Anne Johanne och jag driver BraVin. Jag förstår till fullo att du blir besviken när du får fel vin - det blir jag också när jag beställer och får fel. Det handlar inte om att jag inte orkar ändra årgång. Jag kan självklart ha glömt ändra årgången i det här fallet, men det är...
I augusti lanserade vi en ny BdB från Henri Giraud, Aÿ. Champagnen är vinös och har inslag av mineral, citron, blommor, vit persika, gröna äpplen och nougat. Ekfatslagringen bidrar till att vinet känns runt och fylligt. Moussen består av fina, lekande bubblor. Det här är en mycket elegant och...
Lördagen den 18 januari kl. 13.00 får du möjligheten att prova åtta champagner från Henri Giraud. Sex av dem finns redan tillgängliga i Sverige, men för att göra provningen extra rolig har vi tagit hem Girauds två rosé champagner.
Henri Giraud är ett familjeägt champagnehus från Aÿ som främst...
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden
tack alla för alla fantastiska viner. Jag håller med - Johans foie gras skulle lätt platsa på en stjärnkrog i Frankrike!
Comtes 76 och Salon 88... man blir mållös.
SV: Vininferno, planeringstråden.
håller med alla föregående talare om brioche!
Tomas, faktum är att min flickvän (fransyska) nyligen lyckades hitta just sådan brioche på Vete-Katten, när hon var på jakt efter brioche till foie gras.
SV: Vininferno, planeringstråden.
Hej, kul att träffa en del av er igår på RobersonWine.se-provningen!
Vad sägs om att vi börjar kl 18 så hinner Anders med?
Det finns ingen catering till lokalen, foie gras låter ju kanon.
vi ses!
/Krister
PS jag mailar adressen till er som kommer
SV: Prova 50 franska viner i Stockholm
Hej,
hela uppställningen är hemlig än så länge - bland annat finns det en tävling: En blind mini-vertikal med tre årgångar från en hemlig vingård, varav en av årgångarna som provas från egendomen fått 100 poäng av Parker. En utmaning för kännarna som kommer!
Vår samarbetspartner Roberson Wine, nyligen utnämnd till Londons bästa vinhandlare av Decanter, håller provning av 50 franska viner ur sitt stora sortiment.
På Grappe i Stockholm, 23 oktober.
Mer info och anmälan finns här:
http://www.robersonwine.se/vinprovningar/1005102
(BraVin...
SV: Vininferno, planeringstråden.
3 november är OK i vinkällaren, så vi kan spika det.
Kanske enklast om jag projektleder deltagarlistan och så får ni som är rutinerade på själva upplägget informera om det!
Vilken tid brukar passa?
Ni som är intresserade av att hänga med, maila mig på...