finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

 • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Senaste material av SUPRA

 1. SUPRA

  [Champagne] Idag dricker vi... som vanligt skumpa!

  Jag köpte en låda 2008 istället för fonder. Ångrar inget. Den är fortfarande inplastad. Smuttar på lösflaskorna då och då.
 2. SUPRA

  [Champagne] Idag dricker vi... som vanligt skumpa!

  Gosset Rosé. Köpt idag och konsumerad as we write. Smarrig, men saknar djupet, lagringen och "rodnad" som jag lärt mig uppskatta.
 3. SUPRA

  Idag dricker vi, provningsnoteringar och diskussioner

  Drack en Salon 1996 förra helgen. Den har förändrats oerhört jämfört med den sylvassa syran jag kände för några år sedan, alldeles underbar.
 4. SUPRA

  London - En studie i bilar, mat och dryck (och lite lyx)

  Jag ska dit i Påsk. Vad nytt?
 5. SUPRA

  Förändringar, förslag och idéer

  Fick logga in igen för att skriva ovan...
 6. SUPRA

  Förändringar, förslag och idéer

  Hej, Sen ni bytte forummjukvara så har det bara strulat för min del. Loggar in....får logga in igen...för att skriva detta har jag loggat in 4 ggr på typ 2 minuter... Kan det fixas?
 7. SUPRA

  Dubai

  Kort feedback. Hade en trevlig vistelse. Bodde på Al Qasr och Atlantis. Fantastiska hotell men Al Qasr är favoriten, dock kanske inte optimalt för barnfamiljer. 300 kr för frukost. Så för mig och min son blev det 450 kr per dag bara i frukost, på ett hotell som inte precis var billigt till att...
 8. SUPRA

  Salon 2002

  Galet dyrt. Lär inte köpa, men förstår att de kanske räknar "köpkraft" om de hoppar över så många årgångar.
 9. SUPRA

  Dubai

  Jag åker till Dubai om några dagar. Inget bokat...drygt en vecka. Tar med mig en tioåring. Vart ska jag bo? Göra? Se? Äta?
 10. SUPRA

  Råkultur

  Lunch igen. (650 kr) :D Mycket folk, men inte fullt. Bra service, några nya ansikten men många bekanta. Langoustiner på onsdagar :) de har bytt lite i menyerna. Körde sashimi, strutar och specialsushi. Mycket gott! Nöjd.
 11. SUPRA

  London - En studie i bilar, mat och dryck (och lite lyx)

  Bodde på The Capital Hotel under mitt senaste besök. http://www.capitalhotel.co.uk/ Mycket trevligt, äldre stil. Extremt nära Harrods, vi pratar 50-70 meter. Så här såg några av de parkerade bilarna ut framför Harrods :D Gick rakt emot mina traditioner och åt på hotellet som var en...
 12. SUPRA

  Vackraste svenska kustregioner...

  Höga Kusten är fint. Annars Stockholms Skärgård. Även den inre ;)
 13. SUPRA

  Idag dricker vi, provningsnoteringar och diskussioner

  Absolut inte fryst.
 14. SUPRA

  Idag dricker vi, provningsnoteringar och diskussioner

  Åkte ut i skärgården, satt i solen och njöt i mitten av september och kollade på sälar. Tog med en Duval-Leroy 1996 med mig. Har inte haft en enda dålig, och har nog druckit 20. Den här luktade lite jäst, men inte markant. Bra med bubblor, men dog jättefort. Direkt i glaset var den drickbar...
 15. SUPRA

  Idag dricker vi, provningsnoteringar och diskussioner

  Salon 1996. Lagrad något varmare än vad som kanske är normalt, kring 17-18C? Bjöd på en mognad som jag inte hade förväntat mig. Den förra jag drack var elakt sylvass, den här var rundare. Faktiskt var den Krug-lik. Jag tänkte tanken, polaren sa det. Borstade inte tänderna på kvällen, njöt av...
Toppen