Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Komfortkyla för vinrum

Uncle_Bob

Medlem
Verkar inte finnas så många wifi-element som är portabla och har lite lägre effekt ...
Så är det säkert, de är nog mer för fast installation, missade att det behövde vara portabelt. Att effekten är lite högre än du tänkt spelar mindre roll så länge det har en vettig termostat. Sen iom att det är en temporär installation med ett portabelt element så kan du ju ta ett sådant där Gnosjö oljeelement och bara ställa en billig bordsfläkt på lägsta varv bakom som blåser genom lamellerna.
 
Trådskapare
buteljen

buteljen

Medlem
Nu verkar äntligen sommaren vara på G och det är snart dags att slå på kylaggregatet igen 🥶🥂. Det har varit av i 8 månader och temperaturen har hållit sig väldigt jämn under vintern med hjälp av en liten radiator och en separat termostat 😊 (termostaten på radiatorn var för seg så jag köpte en separat). Det har varit varmt de senaste dagarna och skall tydligen bli runt 20 grader i helgen så det blir intressant att se hur mycket isoleringen står emot värmen innan jag måste sätta på aggregatet.

1683880294311.png
 
Toppen