Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Nytt kök planeras

Jos

Medlem
Annat tips är att installera kran med kolsyrat och kallt vatten, det är helt magiskt bra för oss som gillar kolsyrat. Otrolig feature!

Men, jag kan inte rekommendera Grohe Blue Home då de varit mycket problem. Första maskinen vi installerade gav dålig smak på vattnet och inom en månad började det läcka gas så en flaska tömdes på nån dag. Efter en del diskussion med Grohe i Sverige kom en kille och bytte ut maskinen till en ny. Efter några veckor med nya maskinen så slutade den kyla vattnet och fläkten gick konstant. Ytterligare utdragna diskussioner med Grohe men till slut kom de och bytte ut även denna med en ny, tredje maskin.

Nu har vi en tredje maskin som både kyler och kolsyrar gott vatten utan att gasen läcker. Men tyvärr kortvarig glädje, - nu larmar den konstant för tom flaska. Kranen indikerar tom varje gång man tappar kolsyrat vatten och enheten blinkar konstant "EC" för "empty can". Trots att den fungerar alltså. Vi har såklart bytt till flera nya flaskor men samma sak. Mejlade Grohe förra veckan men inget svar...

Så stark rekommendation på kolsyrat i kranen men välj en bättre tillverkare.
 
Toppen