Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Vad puffar ni på just nu?

Michael.S

Medlem
Jag brukar föredra Dominikanska cigarrer för att dom brukar vara mjuka och fina. Jag tar halsbloss ibland så är lite petig med vad jag röker. Balmoral är mina favoriter men har tydligen bytt ägare och kommer ändra stil antagligen :-(
Alltid tråkigt när saker ändras som man tycker om. Jag köpte även en winston Churchill Lancaster. Får prova den till helgen. :cigarr:
 

Daniel A

Administratör
Lyfter den här tråden, eller har folk helt slutat röka?

Nja, vid extrem oregelbundenhet händer det.

Senast blev det en Ashton Aged Maduro no 10, som jag tyckte var mycket trevlig. Mild, balanserad och en uns sötma. En Dominikanare, som jag vågar mig på att rekommendera till @Skumpagne , trots att jag inte har den blekaste om hur Balmoral är/var. :)
 

Magikern

Medlem
Då väcker man en död tråd
Cohiba Talisman edicion limitad 2017
Doft: Röken doftar som nyklippt gräs med en massa svartpeppar, rökelse och sockerrör på som man tänt eld på. Väldigt intensiv och jag har aldrig varit med om en sådan doft på en ung cigarr.
Smak: Läder och typiska kubansk toner. Mycket sötpeppriga toner men detta är en ung cigarr utan tvekan. Styrkan är drygt medel och balansen klockren.

Jag har hunnit med så pass många cigarrer att jag kan sätta betyg och jag sätter 94+ med klockren mersmak för framtiden. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna gå in i en butik i gbg och betala mindre än 500 spänn styck för något av denna kalibern idag.

Någon som provat?
 
Toppen