This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!
Spontant tänkte jag på Weissburgunder eller Pinot Blanc, men ärligt talat vilket vitvin som helst utan aromatiskt eller uttalat fat.
Är det Sylvaner som påkallar på uppmärksamhet där borta?
Tack för generösa tips! Slutsats - mkt hade nog funkat!
Det som blev var en Keller Limestone kabinett och en Spätlese från Hermannshöhle (båda -21) parallellt. Kabinetten mest rätt till sparrisen. Spätlese bättre till röd curry som följde.
Har tyvärr inget därifrån, men kan välja mellan vit Bourgogne, typ meursault eller från nya världen. Finns en del riesling att välja på också. Sémillon från Sydafrika?
Har tyvärr inget därifrån, men kan välja mellan vit Bourgogne, typ meursault eller från nya världen. Finns en del riesling att välja på också. Sémillon från Sydafrika?
Skulle behöva lite tips på vad som kan tänkas funka till denna förrätt då jag själv inte kan komma på något. Gärna något inte allt för exotiskt utan får gärna finnas på SB.
Tack på förhand
Skulle behöva lite tips på vad som kan tänkas funka till denna förrätt då jag själv inte kan komma på något. Gärna något inte allt för exotiskt utan får gärna finnas på SB.
Tack på förhand
Skulle behöva lite tips på vad som kan tänkas funka till denna förrätt då jag själv inte kan komma på något. Gärna något inte allt för exotiskt utan får gärna finnas på SB.
Tack på förhand