Film!

Diskussion i 'Övrigt' startad av Darth Angelus, 19 januari 2009.

 1. Jos

  Jos Medlem

  SV: Film!

  Blev Seven Pounds istället för Bottle Shock vilket antagligen var en miss för det hade nog varit roligare att se amerikanarna spöa fransmännen i en blindprovning än småsega will smith i en "jag-ska-rädda-alla-andra-film" som var alldeles för seg.
   
 2. hampus86

  hampus86 Medlem

  SV: Film!

  Såg precis "Harold and Kumar-Escape from guantanamo bay..hahaha! Så jävla sjuk! Underbar på sitt sätt ;D. "It's a BONG, not a bomb!"
   
 3. Jos

  Jos Medlem

  SV: Film!

  Ok nu var Bottle Shock klämd, http://www.imdb.com/title/tt0914797/

  Jag tyckte om den men det kanske är pga att man har intresset.. Däremot var Sideways bättre både ur "känsla för vinet"-perspektiv och som film.
   
 4. Keen

  Keen slan

 5. R.P

  R.P Medlem

  SV: Film!

  Måste slå ett slag för Mel Gibson som regissör också, Passion of Christ och Apocalyptico var två riktigt mäktiga filmer.
   
 6. CH

  CH Medlem

  SV: Film!

  Har inte sett någon av dem tyvärr.

  Payback är annars en rulle som jag gillar med Gibson utöver Braveheart.
   
 7. R.P

  R.P Medlem

  SV: Film!

  Clint Eastwood som regissör (och skådis) fortsätter att imponera, såg Gran Torino, riktigt bra!
   
 8. Lambo

  Lambo Medlem

  SV: Film!

  Gran Torino, kul att höra att den e bra. Har den hemma i burken men inte hunnit spana in den än. Måste göras i veckan om man får nån timme över
   
 9. R.P

  R.P Medlem

  SV: Film!

  Du har en del bra framför dig, Che och Gran Torino är nog det bästa jag sett i år så här långt.
   
 10. CH

  CH Medlem

  SV: Film!

  Kan hålla med om att Gran Torino var bra men jag håller även med övriga som tyckte att Clintans sidekick är aningen för efterbliven.
   
 11. Darth Angelus

  Darth Angelus Medlem

  SV: Film!

  En intressant grej att diskutera rörande ämnet film är dess personligheter, såväl skådespelare som regissörer och musikkompositörer. Vad har ni för favoriter?

  Vad gäller skådisar så gäller det som jag skrev i originalinlägget. Jack Nicholson var länge min absoluta favorit, givetvis inte för utseendet utan för att han spelade otroligt bra. Det finns i och för sig riktigt många stora skådisar som levererar absoluta topprestationer. Johnny Depps insats i Pirates of the Caribbean var absolut inte fy skam.

  Vad gäller regissörer är nog Stanley Kubrick favoriten, även om Akira Kurosawa också gjort riktigt stora grejer. Spielberg kan göra riktigt bra ifrån sig när han är som bäst.

  En filmmusikkompositör som jag gillar riktigt mycket är Hans Zimmer som står bakom The Rock och många andra fantastiska filmmusikkompositioner (han var också med som en av två i Batman Begins och efterföljaren The Dark Knight). Stjärnornas Krig-kompositören John Williams har också gjort väldigt mycket bra, även om jag inte tycker att det riktigt alltid är på topp eller att han har lika stor variation som Hans Zimmer.
   
 12. Keen

  Keen slan

 13. R.P

  R.P Medlem

  SV: Film!

  Clintan levererar igen, såg Changeling idag, grymt bra rulle.
   
 14. Jos

  Jos Medlem

  SV: Film!

  Traitor, - otippat rätt bra faktiskt.
   
 15. Keen

  Keen slan

  SV: Film!

  Tyckte den var rätt okej, men slutet var lite av ett skämt!
   
 16. Jos

  Jos Medlem

  SV: Film!

  Haha.. Och jag som tyckte det var uppfriskande bra! Att han bara knäppte dem liksom utan långdraget tjafs och "jag är god så du får leva" etc..
   
 17. Keen

  Keen slan

  SV: Film!


  Det var ju iofs bra, men sättet han lurade bombarna på var lite väl...uppenbart. Och jag avfärdade idén som alldeles för löjlig när jag kom att tänka på den en bit innan :D
   
 18. Öhman

  Öhman Medlem

 19. Elvis

  Elvis Medlem

  SV: Film!

  Den här visade Norwegian på planet från Malaga till Stockholm igår kväll. Jag missade ungefär halva filmen tills jag förstod att det var en film om vin och pluggade in hörlurarna.

  Det verkade vara en hyfsad film men det var lite väl många karikatyrer för min smak, inte minst de franska vinexperterna. :)
   
 20. v_skogh

  v_skogh Medlem

  SV: Film!

  Höjer denna tråden lite då jag precis såg trailern till "Paranormal Activity".
  http://www.youtube.com/watch?v=OSSqxrh5kp8
  Verkar ha skrivits spaltmeter om hur hemsk och otäck denna filmer är, ungefär samma sak som när "The Blair Witch Project" kom.
  Sist nämnda film tycker jag va en riktigt besvikelse men vad tror ni om Paranormal Activity?
  Länge sedan jag blev riktigt skrämd av film, kanske dags igen?
   

Dela sidan