SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden I´ll bring the plastdunk, så Anders får bli lite yrslig för en gångs skull. ;D
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden Perfekt! Kör du hemgjort 7dagars turbojäsning utan svavling och filtrering?
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden Nejnej! Sjödin är en äkta Norrlänning, här snackar vi tvättäkta skogsstjärnan. Det är väl å andra sidan vad som krävs för att få anders svajig...
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden hemkört joly-style! ska dekanteras 3 veckor för att nå sin fulla potential.
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden faan! glömde tidsskillnaden...kommer fram på eftermiddagen i sthlm..alltså stor chans att jag missar det. Lika bra att räkna bort mig :'(, men beroende på var ni ska vara, så kanske jag kan komma sent, dock inte troligt :'(
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden Vet inte om F12 kommer till sin rätt efter 2+ vinare. Men nån mat borde vi iallafall sätta i oss, och wasahof ligger ju nära till hands. Skulle iofs också vara bra med lite tilltugg under själva provningen.
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden Nej det är sant, men jag ämnar dricka mer på F12 så det är inget problem. ;D Jag tänkte mer på att jag, och kanske någon annan också, kommer att inta lunch på Wasahof (har de öppet vid lunch?) så det blir lite tårta på tårta med middag där också i så fall. Nu har jag en obehaglig känsla av att F12 håller stängt för ombyggnad så planen kanske spricker i alla fall...
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden Middag = MAX? Duger väl för fan, i det tillstånd vi kommer vara....
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden F12 har öppet så det är inget problem. Mitt tillstånd=F12 Ni andra=MAX
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden I dagens DI står följande: Flaggskeppet i Melker Anderssons restauranggrupp är F12 med en stjärna i franska krogguiden Guide Michelin. F12 är stängd för ombyggnad. "Vi förändrar lokalerna så att de blir mer flexibla och ändrar profil. Vi bygger en bardel, som ska vara slink in-vänlig, med en annan meny än den i matsalen", säger Melker Andersson. Sedan är inte jag pigg på att finäta efter två flaskor vin i magen. Smaklökarna är åt helvete och det är att kasta cashen i soptunnan att köra finlir efter ett vinferno. En rejäl stek däremot kommer jag förmodligen inte säga nej till.
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden Efter två-tre vinare är det garanterat ingen som vill ha med mig på F12. Och de kommer inte vilja ha mig där heller.
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden Eeew nu börjar det låta läskigt. Måste vi ha kamerövervakning i källaren?
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden Nejdå, men om konsumtionen hamnar runt 3 vinare per pers och sen middag på F12 får du fasiken ta med dig kameran till F12 och filma
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden Jag ringde till F12 igår och tjejen sa att de öppnar idag. Di kör i vanlig ordning med gamla nyheter. Undrar när de ska börja skriva om finanskrisen...? Intresset för F12 är ljumet... Nu ska jag till Norrland i början av februari också som det ser ut. Finns det kanske mer intresse då för ett gastroferno?
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden Jag tolkade det som att vintjej skulle vara med också eller har jag helt missupfattat det?
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden Hmm.... Just ja.... Jag hittade det här citatet: "Dalagatan 46. Jag har lovat att jag ska styra upp där nere i källaren, även om jag inte kommer att bli packad med stil och vinfernalisk. Men jag får ju nöjet att se er i det tillståndet."
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden Jao, just det. Är ingen höjdare att dricka 3 flaskor vin och bli väckt av småbarn nästa morgon som vill gå ut till parken. Men som sagt, vi ses ju iaf. Vill också påminna om att det går att äta på Wasahof. Man kan t o m beställa käk ner till vinkällaren om man vill. Men då är det ju poppis att förvarna.
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden Nu måste man ju inte pimpla tre flaskor och vara okontaktbar nästa dag. Man kan ju smutta lite måttligt kanske? ;D
SV: Finewines vinferno, uppföljningstråden "Måttligt"? Hur smuttar man måttligt på de godsaker som ska tas med på vinfernot? Eller efterfrågar ni spottkopp?