Foie Gras Anklever-terrin en Jul Tradition på Finewines

Diskussion i 'Mat & Dryck, Restaurangbesök' startad av KockJohan, 7 december 2018 kl 08:53.

  1. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    Hejsan alla glada vinvänner!
    Nu har julbakandet kommit igång här under veckan.
    Första tillfället att komma och köpa blir till Vaxholms traditionella julmarknad nu i helgen 8-9dec.
    där efter är första möjliga hemleverans måndag 10e. och sedan enligt överkommelse.
    I år har jag även tagit mig frihet att göra en variant där jag smaksatt min kreation med vit Alba tryffel.

    Prislista enligt följande:
    Mini-terrine ca 225g
    . 345kr
    [​IMG]
    Halv-terrine ca 500g
    . 595kr
    [​IMG]
    Hel-terrine 1kg. 998kr
    [​IMG]
    Terrine smaksatt m vit tryffel, ca 225g. 490kr

    I vanlig ordning så är Château Suduiraut en utav huvud smaksättarna till min foie gras, i år med årgång 1999.
    I övrigt är anklevern naturligtvis
    Glutenfri
    Mjölkfri
    Nötfri
    Sojafri

    I år kommer jag även erbjuda lite Kalix Löjrom
    Perfekt till vinterns festligheter!
    50g Löjrom. 175kr
    100g Löjrom. 325kr

    Hemleverans direkt till din dörr kan ordnas till alla i Stor-Stockholm vid överenskommelse via mejlkontakt
    Beställ via:
    Cioccolato@live.se

    Allt gott //
    Cioccolato Catering
    KockJohan - 0735097054
     
    Last edited: 9 december 2018 kl 23:13
    Ola Björklund gillar detta.
  2. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    Första omgången anklever med tryffel är nu slutsåld!
     
    matage gillar detta.
  3. matage

    matage The drinker formerly known as Padawan

    Med tanke på att du skriver första omgången antar jag att det blir en omgång till? ;)
     
  4. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    Yes det kan du räkna med! eftersom ni här på forumet är världens bästa och trognaste kunder så behöver jag redan baka mer :)
     
    Anders Landström, matage och thunberg gillar detta.
  5. Omar Khayyam

    Omar Khayyam Provningsskribent

    :) Vad rekommenderar du att dricka till dessa fantastiska skapelser?
     
  6. Mouton

    Mouton Samlare med stor korkskruvs ångest

    Chateau Suduiraut 1999, kanske?;)
     
    KockJohan och Omar Khayyam gillar detta.
  7. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

Dela sidan