Foie Gras Anklever-terrin en Jul Tradition på Finewines

Diskussion i 'Mat & Dryck, Restaurangbesök' startad av KockJohan, 7 december 2018.

  1. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    Hejsan alla glada vinvänner!
    Nu har julbakandet kommit igång här under veckan.

    I år har jag även tagit mig frihet att göra en variant där jag smaksatt min kreation med vit Alba tryffel.

    Prislista enligt följande:
    Mini-terrine ca 225g
    . 345kr
    [​IMG]
    Halv-terrine ca 500g
    . 595kr
    [​IMG]
    Hel-terrine 1kg. 998kr
    [​IMG]

    I vanlig ordning så är Château Suduiraut en utav huvud smaksättarna till min foie gras, i år med årgång 1999.
    I övrigt är anklevern naturligtvis
    Glutenfri
    Mjölkfri
    Nötfri
    Sojafri


    Hemleverans direkt till din dörr kan ordnas till alla i Stor-Stockholm vid överenskommelse via mejlkontakt
    Beställ via:
    Cioccolato@live.se

    Allt gott //
    Cioccolato Catering
    KockJohan - 0735097054
     
    Last edited: 26 december 2018
    Ola Björklund gillar detta.
  2. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    Första omgången anklever med tryffel är nu slutsåld!
     
    matage gillar detta.
  3. matage

    matage The drinker formerly known as Padawan

    Med tanke på att du skriver första omgången antar jag att det blir en omgång till? ;)
     
  4. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    Yes det kan du räkna med! eftersom ni här på forumet är världens bästa och trognaste kunder så behöver jag redan baka mer :)
     
    Anders Landström, matage och thunberg gillar detta.
  5. Omar Khayyam

    Omar Khayyam Medlem

    :) Vad rekommenderar du att dricka till dessa fantastiska skapelser?
     
  6. Mouton

    Mouton Samlare med stor korkskruvs ångest

    Chateau Suduiraut 1999, kanske?;)
     
    Gradin, KockJohan och Omar Khayyam gillar detta.
  7. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    Krug 1988:cool:
     
    Gradin, Elvis, vintomas och 4 andra gillar detta.
  8. Anders Landström

    Anders Landström Dricker mest, skriver lite.

    Provar nog en Bollinger 1970 denna gång :)

    Har tyvärr inga Krug 88or kvar. Väntar på att collection ska släppas.
     
    Elvis gillar detta.
  9. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    Glad lucia ifrån produktions köket
    Idag fortsätter julbakandet.
    Imorgon fredag kör jag en ny leverans runda, så passa på om du vill ha lite gott redan nu till helgen
     

    Bifogade filer:

    matage och Daniel B gillar detta.
  10. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    Nu till lite mellandags erbjudanden!
    Jag kör ett par stycken mini-terrine foie gras som jag tänkte säljer ut för 285kr/st.
    Och jag kommer även göra en annan forums klassiker Löjromsdipp.
    Klassisk ren i smaken jag hänger av Smetana som blandas med Kalix löjrom och citron som blir en fast och fin kräm som jag sedan säljer i spritspåse.
    Perfekt att toppa på dina favoriter canapés eller att klassiskt bara använda som dipsås till lantchips med ett gott glas champagne
    En påse med ca 2dl för 175kr eller en stor sats på 5dl för 295kr.
    Vill du bara köpa ren Kalix löjrom kan jag även lösa det
    God fortsättning ! :)
     
    Omar Khayyam gillar detta.
  11. Jos

    Jos Medlem

    Jag tar ett par mini om du har kvar!
     
  12. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    jorrå, PM skickat !
     
    Jos gillar detta.
  13. Bearman

    Bearman a´lea iacta est iterum

    +1 om det går att ordna innan 20:00 på måndag
     
  14. KockJohan

    KockJohan Cioccolato Catering Leverantör

    Anklever & löjrom till nyår?
    Idag söndag tar jag emot årets sista beställningar för att få senaste leverans imorgon måndag.
     

    Bifogade filer:

Dela sidan