Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

På jakt efter Pinot Noir

Trådskapare
Omar Khayyam

Omar Khayyam

Medlem
Omar,

Failla alltid bra. Ibland tycker jag deras Chardonnay är lite för biffiga i den Amerikanska stilen, men deras Gamay från Bjornson Vineyard är en husfavorit. Helt fantastiskt! Och deras Syrah's levererar nästan alltid.
långsamt svar men kul med tips om deras Bjornson Gamay och Syrah - har ännu inte provat! V g deras chardonnayer tycker jag att det är stor skillnad på Sonoma Coast som jag upplevt litet för ekad och biffig medan Haynes Vineyard Chardonnay har frukt som klarar av ek och att den upplevs mycket mer elegant och finstämd - ett riktigt lagringsprojekt!
 
Toppen