Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Störkaviar

Jos

Medlem
Visa bifogad bild 28401
Jag har idag varit och hälsat på firrarna i Strömsnäsbruk där man har stör som man skördar romen från utan att ha ihjäl fiskarna.
Fräckt med hållbart ”jordbruk”, nu återstår bara att åka hem och testa produkten. Jag har inte ätit deras kaviar tidigare utan har nog bara varit Anna dutch på krogen. (Och för flera år sen något så dekadent som en kaviar och cristal provning)

De är också en del av ett forskningsprojekt på vin och kaviar.
Problemet är att du måste injicera hormoner i fisken och behandla kaviaren med diverse tillsatser för att den inte ska bli mos om man ska mjölka ut den så det är rätt stor skillnad i smak.
 

Kaptenen

Medlem
Kunde inte motstå påskrabatten.

20230404_164122.jpg
 
Toppen