Senaste nytt
finewines.se

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Som flera kanske har märkt är sig finewines.se inte sig likt rent utseendemässigt! En uppgradering av forumets mjukvara har genomförts och temat kommer successivt att uppdateras för att bättre matcha vår tidigare färgprofil! Eventuella buggar eller feedback tas tacksamt emot i den här forumtråden!

Coravin

jrick

Medlem
Äh det är väl jag som inte kan engelska tillräckligt bra för att använda rätt ord ...
Fraud betyder inte förfalskning utan bedrägeri. Att sälja något som nytt och orört och inte uppge att det i själva verket har använts en Coravin, och att lite vin i flaskan bytts mot gas, är ett tydligt exempel på bedrägeri. Att sälja en förfalskning som äkta skulle också vara bedrägeri.
 
Det mest uppenbara bedrägeriet från individuella samlare skulle vara att köra coravin på äldre och dyrare flaskor och skicka döda/korkskadade flaskor till auktion. Vet inte om det någonsin inträffat, kanske är svårt att helt dölja hålet.

Jag äger ingen coravin så ni kan vara lugna 😝
 
Toppen