Oroväckande bra nivå i framför allt vänstra flaskan för att vara ett vin från -61.
Högra lite mer troligt men även den har en väldigt bra nivå för att vara nästan 60 år gammal.
Dessutom ser ju korkarna ut att vara relativt korta och vad jag kan minnas så är inte Marchesi di Barolo känd som en topproducent (alltså sannolikheten att man lagt mkt krut på en lång och högkvalitativ kork känns lite avlägset).
Tror heller inte att sannolikheten är särskilt stor för att man korkat om och fyllt upp en Barolo från Marchesi di Barolo och dessutom utan att det framgår av utseendet på folien eller via annan dokumentation (i Bdx så är det kutym att man skär av nedre delen av nya folien efter omkorkning så att den nya korken syns ).
Ngnstans som denna flaskan nedan har som nivå skulle kännas mer rimligt och även denna nivå skulle jag nog beteckna som väldigt bra för ett vin från -61:
Visa bifogad bild 22779
Lite Rudy-varning mao tycker jag.